04.05.2016 19:58

Zidane gokt op Cristiano Ronaldo, Bale, Jesé

Real Madrid moet woensdag pieken op het juiste moment. In de return van de halve finale van de Champions League komt Manchester City op bezoek. Met 0-0 als uitgangspositie en Cristiano Ronaldo terug in de basis brengt enkel winst de Madrilenen in de finale.

Sterspeler Cristiano Ronaldo is hersteld van een bovenbeenblessure en is fit om aan de aftrap te verschijnen. In de voorhoede wordt de Portugese topschutter vergezeld door Gareth Bale en Jesé Rodríguez. Laatstgenoemde vervangt de geblesseerde Karim Benzema als diepste spits. Op het middenveld krijgt Isco een basisplaats, dit gaat ten koste van de niet fitte Casemiro. Defensief verandert er niets bij het team van Zinédine Zidane.

Bij de bezoekers uit Manchester is David Silva niet van de partij. In de heenwedstrijd viel de Spaanse middenvelder uit met een dijbeenblessure. Yaya Touré, die weer hersteld is van een blessure, is zijn vervanger achter diepste spits Kun Agüero. De overige tien spelers zijn dezelfde als vorige week dinsdag. Kevin De Bruyne en Jesús Navas komen vanaf de zijkanten.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner