05.05.2016 09:00

Ronaldo begrijpt twijfels rondom fitheid niet

Cristiano Ronaldo begrijpt niet waarom er wordt getwijfeld aan de fitheid van de aanvaller. De Portugees maakte woensdagavond zijn rentree na een bovenbeenblessure en plaatste zich voor de finale van de Champions League.

Ronaldo moest drie wedstrijden aan zich voorbij gaan. Er werd gevreesd dat Ronaldo een vervroegde terugkeer op het veld zou forceren. "Maar het ging prima", zei Ronaldo tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League-duel met Manchester City (1-0 winst). "Ik heb de afgelopen twee weken niet veel gedaan, maar ik kon spelen."

"Ik snap ook niet waarom er weer mensen aan me getwijfeld hebben. Ik herstel altijd snel en ben tevreden over de wedstrijd. Ik was moe aan het einde, maar volgens mij heb ik het team goed geholpen", aldus Ronaldo, die weet dat Atlético Madrid de tegenstander zal zijn in de finale. "Dat wordt een zware wedstrijd die niet te voorspellen is. Het is fifty-fifty. Tegen City was het ook niet gemakkelijk, maar waren we wel de betere. We zijn heel blij weer in de finale te staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner