05.05.2016 09:31

Zidane: "We hebben nog niets bereikt"

Zinédine Zidane zag zijn ploeg woensdagavond de finale van de Champions League bereiken door Manchester City met 1-0 te verslaan, maar de trainer van Real Madrid wil niet op de zaken vooruitlopen. 

"We hebben nog niets bereikt", zei de Fransman tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League-duel met Manchester City. "De finale kan beide kanten op gaan, maar we moeten vooral genieten. Het is een belangrijke dag."

"Ik ben de trainer van dit team, dus ik doe ongetwijfeld iets goed. Maar het gaat niet alleen om mij. De spelers zorgen ervoor dat je van voetbal kunt genieten. Ik hou van voetbal en als ik zie wat mijn spelers elke dag doen, maakt dat me gelukkig. De spelers verdienen dit. We speelden een tactisch goede wedstrijd en verdedigden als team en de fans stonden de hele tijd achter ons. Dat helpt altijd."

"Ik zag geen zwak City, ze verdedigen goed", vervolgt Zizou zijn verhaal. "Het resultaat bewijst dat wij het zwaar hadden. We hadden misschien een tweede goal kunnen maken, maar het is en blijft een halve finale."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner