05.05.2016 20:10

Liverpool met Sturridge en Can in de basis

Liverpool en Villarreal starten donderdagavond in de sterkst mogelijke opstellingen voor de cruciale return van de halve finale van de Europa League. Bij de thuisploeg keert Emre Can terug in de basis.

Liverpool-coach Jürgen Klopp koos er afgelopen zondag in het duel met Swansea City voor om veel van zijn bepalende spelers rust te geven. Daar betaalde hij de rekening voor met een 3-1 nederlaag, maar Klopp hoopt tegen Villarreal terugbetaald te krijgen door met een fit elftal de wedstrijd in te gaan. De Duitser koos er in de heenwedstrijd voor om goudhaantje Daniel Sturridge op de bank te laten, maar heeft er nu voor gekozen zijn spits op te stellen. Hij moet voor de doelpunten zorgen in een wedstrijd waarin Liverpool een 1-0 achterstand hoopt goed te maken. Ook Emre Can is een nieuw gezicht in het elftal ten opzichte van het heenduel; hij komt terug van een blessure.

Bij Villarreal is één wijziging zichtbaar ten opzichte van de thuiswedstrijd een week geleden. De licht geblesseerde Eric Bailly is niet op tijd hersteld en wordt in de verdediging vervangen door de Argentijn Mateo Musacchio. De andere tien die Marcelino het veld op Anfield opstuurt zijn hetzelfde als de spelers die begonnen in de thuiswedstrijd. Daardoor staat Cédric Bakambu wederom met Soldado in de aanval en blijft Adrián, die in de heenwedstrijd als invaller de winnende treffer maakte, bankzitter.

Het duel is vanaf 21.05 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner