06.05.2016 11:40

Marcelino hekelt Klopp om manier van juichen

Jürgen Klopp en Villarreal-trainer Marcelino zullen niet zo snel vrienden worden. Beide trainers hekelen elkaars gedrag. Marcelino die van Klopp vanwege het uitbundige juichen en Klopp op zijn beurt de uitspraken van de Spanjaard.

"Klopp is zoals hij is. Een goede coach, maar verder... ", zei Marcelino tijdens de persconferentie. De trainer van de verliezend halve finalist in de Europa League kon zich niet inhouden. "Ik houd het niet langer voor me: ik zou niet zoals hem willen zijn. Hij ging weer over de schreef met het vieren van de doelpunten", gaat de oefenmeester verder.

Logischerwijs had Marcelino gehoopt dat zijn ploeg zou doorstoten naar de finale van de Europa League. Liverpool was echter oppermachtig en won met 3-0. "We begonnen ook goed, alleen de 1-0 deed ons pijn. In de eindfase moet je geluk hebben. Ik heb genoten van mijn spelers. We hebben alles gegeven en gevochten voor wat we waard zijn. Volgend jaar zijn we terug in Europa, maar dan in de Champions League."

Toen Klopp de kritiek van Marcelino over hem hoorde, reageerde hij fel. "Ik zou nog geen seconde van mijn leven zoals hem willen zijn, maar hij is wel een goede coach." Liverpool mag zich nu gaan opmaken voor de finale waarin het Spaanse Sevilla de opponent zal zijn in Basel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner