20.05.2016 20:29

EK-deelnemer Willem II is boos op Streppel

Adam Nemec heeft Willem II vlak voor het einde van het seizoen verlaten. De Slowaakse aanvaller is naar Wenen gereisd om zich met de nationale ploeg van Slowakije op het EK in Frankrijk voor te bereiden.

Nemec, die in Tilburg over een aflopend contract beschikte, had al eerder in Oostenrijk willen zijn, maar hij werd door Willem II aan zijn contract gehouden. Desondanks zat hij voor de eerste wedstrijd tegen NAC Breda niet in de wedstrijdselectie. Daar was hij niet over te spreken. "Waarom doen ze dit? Ik weet allang dat ze me niet meer laten spelen. Het zijn gewoon pesterijen", sprak een verbolgen Nemec tegenover de NOS.

Zijn trainer Jurgen Streppel is zich van geen kwaad bewust. "We gebruikten hem inderdaad niet meer, maar hij moet zich aan zijn afspraken houden. In geval van blessures of schorsingen hadden we hem nodig kunnen hebben." Dit bleek echter niet het geval. Ook voor de terugwedstrijd tegen de Bredanaars haalde Nemec de selectie niet en dus heeft hij toestemming gekregen de club te verlaten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner