09.06.2016 11:44

Rashford: "Het lijkt allemaal onrealistisch"

Marcus Rashford viert zijn debuut met een treffer tijdens het oefenduel Engeland - Australië (27-05-2016).
Marcus Rashford viert zijn debuut met een treffer tijdens het oefenduel Engeland - Australië (27-05-2016).

Marcus Rashford kan moeilijk geloven dat hij met Engeland actief zal zijn op het EK in Frankrijk. De spits debuteerde in februari namens Manchester United en sindsdien is het hard gegaan met de achttienjarige aanvaller.

"Het lijkt allemaal onrealistisch, als je terugkijkt. Met Kerst was ik nog bezig mijn weg te vinden richting de beloftes en opeens stond ik in de hoofdmacht. Je moet klaar staan als de kans zich voordoet", aldus Rashford, die wil gaan genieten in Frankrijk. "Het is een goede manier om het seizoen mee af te sluiten. Hopelijk kunnen we nog wat plezier beleven aan het toernooi."

"Om hier te zijn is fantastisch", vervolgt de achttienjarige spits van Manchester Untied op de website van de Engelse voetbalbond. "Het geeft een ongelooflijk gevoel dat ik hier kan spelen en mijn land kan helpen", aldus Rashford, die op 27 mei tegen Australië (2-1 winst) debuteerde namens The Three Lions en gelijk wist te scoren. Eerder scoorde Rashford ook bij zijn debuut in de Europa League en Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner