09.06.2016 15:32

Neuer heeft vertrouwen in zijn verdedigers

Duitsland kent geen vlekkeloze voorbereidingen. Die Mannschaft heeft achterin te maken met enkele blessuregevallen waardoor er een andere samenstelling achterin staat dan waar Duitsland normaal mee zou starten. Toch blijft doelman Manuel Neuer geloof hebben in de Duitse selectie.

De doelman van Bayern München kan niet wachten om te beginnen. En de personele problemen achterin moeten volgens de goalie geen obstakel vormen vertelde hij op de persconferentie: "Op basis van onze ervaringen kunnen we beter omgaan met situaties."

Neuer doelde hier op de blessuregevallen achterin. Zo is Mats Hummels nog niet hersteld, terwijl Antonio Rüdiger dinsdag door een knieblessure moest afhaken. "We hebben in de basis een zeer goede defensie. Ik kan met iedereen goed overweg en we zullen een functionerende verdediging hebben staan." 

De doelman weet nog niet hoeveel verdedigers er voor hem zullen staan in de openingswedstrijd van de Duitsers tegen Oekraïne: "Dat is afhankelijk van de tegenstander. We kunnen beide systemen spelen. Het is goed dat we flexibel zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner