15.06.2016 09:17

Lloris: "Verwachten ook meer van Pogba"

Paul Pogba krijgt bij het nationale elftal van Frankrijk veel op zijn schouders gelegd. Bondscoach Didier Deschamps en keeper Hugo Lloris verwachten namelijk dat de middenvelder nog een stuk beter kan.

De speler van Juventus wist geen potten te breken in het openingsduel met Roemenië (2-1). In die wedstrijd werd Pogba een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Lloris beseft dat het verwachtingspatroon rondom de 23-jarige speler hoog is. "Natuurlijk verwachten ook wij meer van hem. Uiteindelijk zal iedereen zijn aandeel hebben. We hebben nog meer een wedstrijd achter de rug."

Deschamps hoopt dat zijn elftal tegen Albanië geen last meer heeft van de druk die bij het openingsduel kwam kijken. Volgens de oefenmeester had dat veel invloed op het spel tegen Roemenië. "De zege heeft vertrouwen en rust gegeven. Nu spelen we tegen een zeer goed georganiseerd team."

Bij een overwinning is Frankrijk woensdag al verzekerd van de tweede ronde. Deschamps kan dan spelers rust geven tegen Zwitserland, maar daar denkt de coach nog niet aan. "We zagen in de eerste wedstrijd dat het niet eenvoudig was, dus ik ga niet vooruit denken. We hebben drie testen in de eerste ronde. Albanië vormt de tweede. Ik denk alleen aan winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner