16.06.2016 07:54

Deschamps tevreden over prestaties Frankrijk

Ondanks dat Frankrijk pas in de slotminuten toesloeg, kijkt bondscoach Didier Deschamps tevreden terug op de gewonnen wedstrijd tegen Albanië woensdag. Met een 2-0 overwinning verzekerde het gastland zich als eerste van een plaats in de volgende ronde op het EK.

Deschamps gaf toe dat het Franse team in de eerste helft weinig stabiel was en niet altijd goed samenwerkte. In de tweede helft kwamen Paul Pogba en Antoine Griezmann, die op de bank begonnen, in actie. "Toen was er meer balans en speelden we agressiever", aldus Deschamps. Daarnaast is het team 'bereid om tot het einde goed te blijven spelen'. De bondscoach zei wel te hopen dat doelpunten in het vervolg eerder vallen.

Over 'man of the match' Dimitri Payet zei Deschamps dat hij even rust krijgt, zodat hij fris blijft en zijn niveau behoudt.