16.06.2016 16:13

Ekdal kijkt uit naar weerzien Chiellini

Vrijdag staat de clash tussen Zweden en Italië op het programma. Dat betekent voor Albin Ekdal een weerzien met oud-ploeggenoot bij Juventus Giorgio Chiellini. En daar kijkt de huidige speler van Hamburger SV naar uit.

Ekdal had bij Juventus een goede band met Chiellini. "Hij behandelde me, misschien niet als zijn kleine broertje, maar als een jeugdspeler. Hij reed me naar de training toen ik nog geen rijbewijs had, enzovoort. Maar op het veld kan hij een zwijn zijn hoor. Dat weet hij zelf ook, maar iedereen wil zo’n speler in zijn team hebben", laat hij in gesprek met Expressen weten.

Toch zal Ekdal vrijdag er alles aan doen om als winnaar uit de strijd te komen. "We zullen proberen om hem op de kast te jagen, maar Giorgio is geen dom zwijn", weet Ekdal maar al te goed. "Hij doet niet veel als hij de bal niet heeft, maar hij houdt ervan om een beetje te acteren en scheidsrechters te beïnvloeden. Het klassieke Italiaanse werk. Ik denk dat er voor ons niks anders opzit dan hetzelfde te proberen."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner