16.06.2016 18:33

Sturridge: "Dit is een geweldig gevoel"

Das passt!
Das passt!

Daniel Sturridge kon donderdag zijn geluk niet op na zijn winnende treffer in blessuretijd van het EK-duel met Wales (2-1). "Dit is een geweldig gevoel, echt ongelooflijk."

Sturridge koesterde geen wrok tegen Roy Hodgson, de bondscoach die hem ook in de tweede wedstrijd op de Europese eindronde negeerde als basisspeler. "Ik ben hem dankbaar dat hij me een kans heeft gegeven en ik dank God dat ik heb mogen scoren", zei de aanvaller die na rust mocht invallen.

Jamie Vardy, eveneens invaller, schoot Engeland naar 1-1. Hij verving na rust Harry Kane, die net als tijdens het eerste groepsduel met de Russen geen indruk kon maken. Vardy wist niet of zijn doelpunt genoeg was voor een basisplaats in de laatste poulewedstrijd tegen Slowakije. "Dat is aan de bondscoach, maar ik blijf op de training in ieder geval mijn stinkende best doen."