18.06.2016 17:25

Gewijzigd elftal Hongarije tegen IJsland

Zaterdagavond staan IJsland en Hongarije tegenover elkaar in poule F. IJsland begint met dezelfde namen als tegen Portugal. Aan Hongaarse zijde voert coach Bernd Storck drie wijzigingen door in zijn elftal.

Na het historische gelijkspel van zijn ploeg tegen Portugal heeft coach Lars Lagerbäck geen redenen om zijn elftal te wijzigen en dus start hij met dezelfde elf namen als dinsdag. Dat betekent drie oud-Eredivisiespelers in de basis bij IJsland: ex-AZ spelers Jóhann Guðmundsson en Aron Gunnarsson en Kolbeinn Sigþórsson, die zowel voor AZ als Ajax uitkwam. NEC-doelman Hannes Halldórsson staat net als tegen de Portugezen onder de lat.

Ondanks de 0-2 zege op Oostenrijk heeft Hongarije-trainer Bernd Storck zijn elftal op drie plaatsen gewijzigd. In de verdediging heeft Attila Fiola zijn plek af moeten staan aan Roland Juhász. Ook in de Hongaarse aanval twee wijzigingen. Ádám Szalai en Krisztián Németh, oud-speler van RKC en Roda JC, zitten op de bank. Hun plaatsen zijn ingenomen door Zoltán Stieber en Tamás Priskin. Ex-PSV’er Balázs Dzsudzsák is vandaag de aanvoerder van de Hongaarse ploeg.  

De wedstrijd is vanaf 18.00 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner