21.06.2016 09:42

Hodgson: "We zijn voor niemand bang"

Roy Hodgson vreest geen enkel land. De Engelsen eindigden als tweede in Groep B en spelen in de achtste finale tegen de nummer twee van Groep F. Portugal, Hongarije, IJsland of Oostenrijk zal dus de tegenstander zijn.

"Zoals we nu spelen zijn we voor niemand bang", aldus de Engelse bondscoach, die ondanks het gelijkspel (0-0) tevreden was over de wedstrijd tegen Slowakije. "We kunnen niet veel meer doen. We hebben de wedstrijd van begin tot einde gedomineerd. We hebben veel kansen gehad en op een dag gaan die er ook in."

"Het was aanval tegen defensie in alle drie de groepswedstrijden", vervolgde Hodgson na afloop van het duel met Slowakije tijdens de persconferentie. "En ik had nooit gedacht dat ik Engeland zo dominant zou zien in de drie duels als we zijn geweest. We zullen ongetwijfeld worden bekritiseerd voor het onbenut laten van de kansen. Maar ik denk dat de tijd zal komen dat we de kansen wel benutten. Redelijk snel zal een team daarvan het slachtoffer worden. Maar we zullen zien. We zitten in knock-outfase en dat is wat we wilden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner