21.06.2016 15:02

Payet: "Zijn goede raad is onbetaalbaar"

Dimitri Payet is na een goed seizoen bij West Ham United bezig aan een uitstekend EK in Frankrijk. Met twee fraaie doelpunten is Payet een van de blikvangers op het landentoernooi.

"Ik voel me gewoon heel goed sinds de start van het toernooi. Ik heb veel vertrouwen, waardoor ik zonder druk kan presteren. Mijn doelpunt tegen Roemenië zal me het langst bijblijven. Het was een heel moeilijke wedstrijd en de goal viel in de laatste minuut. Dat zal ik mij altijd blijven herinneren", vertelt Payet op de website van de UEFA.

De aanvallende middenvelder heeft een geweldige traptechniek. "Daarmee word je niet geboren, daar is veel tijd in gestoken. Ik probeer me erop toe te leggen omdat ik besef dat het een belangrijk wapen kan zijn in wedstrijden. Als speler kan ik nog altijd vooruitgang boeken."

Belangrijk voor Payet is de steun die hij krijgt van bondscoach Didier Deschamps. "Hij heeft als speler alles gewonnen en dat is een voordeel voor ons. Hij weet precies wat er nodig is om te winnen. Zijn goede raad is onbetaalbaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner