22.06.2016 20:02

Dembélé niet fit genoeg om te starten

België moet het in de laatste groepswedstrijd op het EK tegen Zweden stellen zonder Moussa Dembélé in de basis. De middenvelder is niet geheel hersteld van zijn enkelklachten en wordt vervangen door Radja Nainggolan. Het is de enige wijziging in de opstelling van bondscoach Marc Wilmots ten opzichte van het duel met Ierland.

Yannick Ferreira-Carrasco is namelijk fit genoeg om te starten. De buitenspeler viel in de vorige wedstrijd na een uur spelen uit met een enkelblessure. Bij de Belgen zijn tevens Kevin De Bruyne en aanvoerder Eden Hazard present. Thomas Meunier krijgt opnieuw de voorkeur boven Laurent Ciman rechts in de defensie.

Zweden bereidt tevens een wissel door in de opstelling. Marcus Berg zal naast sterspeler Zlatan Ibrahimović in de spits spelen. Dit gaat ten koste van oud Feyenoorder John Guidetti. Zlatan & Co moeten vanavond winnen van België om de achtste finales te bereiken van het EK. Als dat niet gebeurt speelt de spits van Paris Saint-Germain zijn laatste interland vanavond.

De wedstrijd is vanaf 21:00 uur LIVE te volgen.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner