26.06.2016 19:36

Enkelblessure voor uitgevallen invaller Coman

Als invaller weer gewisseld worden, het overkwam de Franse vleugelspits Kingsley Coman zondag in de achtste finale van het EK tegen Ierland. De aanvaller van Bayern München loste direct na rust N'Golo Kanté af, maar hij moest zich in de blessuretijd weer laten vervangen vanwege een enkelblessure.

"Het is gelukkig niet ernstig", zei bondscoach Didier Deschamps na de winst (2-1). "Hij is jong en zal snel herstellen." Deschamps gaat er vanuit dat Coman op tijd hersteld is voor de kwartfinale. Het gastland heeft bijna een week om zich voor te bereiden op het duel met Engeland of IJsland, dat zondag in het Stade de France wordt gespeeld. Met Coman als invaller draaide Frankrijk zondag tegen Ierland een achterstand na rust om in een overwinning.