28.06.2016 11:10

Hazard ontbreekt op training van België

Eden Hazard heeft dinsdag de training van de Belgische voetbalploeg overgeslagen. De aanvoerder van de 'Rode Duivels' bleef achter in het spelershotel, waar hij zich liet behandelen aan een lichte spierblessure. Hazard had wat pijntjes overgehouden aan de gewonnen achtste finale zondag tegen Hongarije (4-0).

De spelmaker van Chelsea vertolkte tegen de Hongaren een hoofdrol. Hazard was zo'n beetje bij alle gevaarlijke momenten van België betrokken. Hij leverde met een prachtige actie de voorzet bij de 2-0 van invaller Michy Batshuayi en tekende even later zelf voor de derde treffer. Bondscoach Marc Wilmots haalde Hazard daarna naar de kant. Hij wil in de aanloop naar de kwartfinale vrijdag in Lille tegen Wales voorzichtig omspringen met zijn vedette.

Thomas Vermaelen ontbrak dinsdag ook op het trainingsveld. De verdediger mag wat gas terugnemen van Wilmots, omdat hij geschorst is voor het duel met Wales. Mousa Dembélé trainde wel volledig mee en lijkt verlost van de enkelblessure die hem de afgelopen twee duels aan de kant hield.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner