29.06.2016 15:43

Nani ziet vertrouwen bij Portugal toenemen

Nani (#17) zit geblesseerd op de grond tijdens het EK-duel Kroatië - Portugal (25-06-2016).
Nani (#17) zit geblesseerd op de grond tijdens het EK-duel Kroatië - Portugal (25-06-2016).

Nani heeft veel vertrouwen in de kansen van Portugal op het EK in Frankrijk. De Portugezen zijn tijdens het toernooi naar elkaar toegegroeid en Nani verwacht dan ook, ondanks dat Portugal nog geen sterke indruk heeft achtergelaten, ver gaat komen.

"We hebben een uitstekende groep met zowel jonge talenten als spelers die zich al jaren hebben bewezen", zei de aanvaller van Fenerbahçe tijdens de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Polen. "De jonge en oude spelers zijn naar elkaar toegegroeid en dat is één van de redenen dat we nu in de kwartfinales staan. Alle voorwaarden om ver te komen zijn aanwezig."

De Portugezen worden vergeleken met Griekenland, dat in 2004 het EK won, vanwege de defensieve speelstijl. "Je kunt ons niet vergelijken met Griekenland", vervolgt Nani. "We hebben ook goede dingen laten zien, maar dat kan nou eenmaal niet iedere wedstrijd", aldus Nani, die weet dat Polen geen makkelijke tegenstander is. "Polen is een zeer sterk team is, met ervaren spelers. We zullen dus op ons best moeten zijn en tot het uiterste moeten gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner