30.06.2016 09:46

Santos: "Iedereen praat over Ronaldo"

De bondscoach van Portugal, Fernando Santos, is blij met de manier waarop zijn ploeg omgaat met de aandacht rondom Cristiano Ronaldo. De Real Madrid-aanvaller staat ook bij de nationale ploeg van Portugal extra in de schijnwerpers.

"Iedereen praat over Ronaldo en daar is een reden voor", zei de Portugese bondscoach tijdens de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Polen. "Omdat hij een fantastische speler is en mensen graag praten over fantastische spelers. Al onze spelers weten hoe ze daarmee moeten omgaan, net als Ronaldo dat heel goed weet."

"Ze weten wat ze willen en dat het team deze wedstrijd zal winnen", vervolgt Santos. "In dit stadium van het toernooi is talent een toegevoegde waarde, maar toernooien worden gewonnen door het team", aldus de bondscoach, die weet dat Portugal donderdagavond een lastige wedstrijd tegen Polen wacht. "Ze hebben een zeer strategische ploeg. Ze kunnen snel omschakelen. Je kan zien dat er achter de schermen hard is gewerkt. Mijn collega denkt dat Polen wint, en ik denk dat wij winnen. Het is fiftyfifty, er zijn geen favorieten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner