04.07.2016 11:20

Bondscoach Wales sluit gevoelige overstap uit

Wales-bondscoach Chris Coleman heeft geruchten die hem in verband brachten met de vacante positie van bondscoach van Engeland naar het rijk der fabelen verwezen. Coleman bezwoer Wales op internationaal niveau eeuwige trouw.

"Ik weet dat Hodgson zijn baan verloren heeft en dat Engeland dus wel op zoek zal zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij mij uitkomen. Maar ik ben Wales door en door en wat betreft interlandvoetbal zal het altijd alleen maar Wales zijn. Wanneer ik dan ook klaar ben bij Wales zal mijn volgende baan denk ik in het buitenland zijn. Maar een ander land trainen? Geen denken aan.", aldus Coleman op een persconferentie.

Vooralsnog is Coleman nog druk genoeg met het huidige EK. In de halve finale van dit toernooi treft zijn ploeg Portugal, en het klinkt er niet naar dat Coleman daarna de handdoek zal werpen. Het enige dat Coleman lijkt te kunnen verleiden is een buitenlandse topclub, aangezien hij denkt dat Engelse topploegen niet om hem zitten te wachten en hij toch nog graag in de Champions League wil coachen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner