04.07.2016 16:35

Bale: "Halve finale draait niet om twee spelers"

Gareth Bale wil benadrukken dat de halve finale tussen Portugal en Wales niet enkel een wedstrijd tussen Bale en Cristiano Ronaldo zal zijn. Volgens de Welshman doet men daar de twee teams mee tekort. 

Deze halve finale draait niet om twee spelers", zei Bale tijdens de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Portugal. "Ik hoop dat iedereen weet dat twee teams van elf man elkaar ontmoeten. Uiteraard is Ronaldo een fantastische speler, iedereen weet waartoe hij in staat is. Wij maken ons alleen geen zorgen over de tegenstander. Als team kunnen we heel veel gevaar neutraliseren."

Bale is lovend over zijn ploeg. "Het team is de ster. We werken allemaal voor elkaar en genieten van dit toernooi. Niemand is ergens bang voor. Voorlopig werkt deze benadering", aldus Bale, die baalt dat Aaron Ramsey en Ben Davies ontbreken vanwege een schorsing. "Verschrikkelijk dat ze er niet bij kunnen zijn. Soms is het moeilijk de regels te accepteren. Ze voelen diep van binnen de pijn, maar ze laten het niet zien. Voor ons allemaal is dit een extra motivatie om de finale te halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner