22.07.2016 15:18

Biseswar: "Wij zijn verder dan Ajax"

Diego Biseswar in actie met PAOK Saloniki tegen FC Twente in de voorbereiding van het seizoen 2016/2017 (16.07.2016).
Diego Biseswar in actie met PAOK Saloniki tegen FC Twente in de voorbereiding van het seizoen 2016/2017 (16.07.2016).

Ajax zal bij PAOK Saloniki een oude bekende tegen komen. Diego Biseswar speelde vijf jaar in de jeugdopleiding bij Ajax, verdedigde het shirt van onder andere Feyenoord en De Graafschap en speelt nu in Griekenland. De aanvaller verwacht een spannend gevecht.

"Het elftal van PAOK groeit steeds meer naar elkaar toe. Als het eenmaal gaat lopen, kunnen we het Ajax lastig maken, denk ik. Ajax is ook nog zoekende, net als wij", zo klinken de woorden van Biseswar in gesprek met Ajax Life. "Als het eenmaal om het 'eggie' gaat, zullen ze er heus wel staan, maar ze kunnen hun borst nat maken. Na de eerste wedstrijd kunnen we Ajax rustig analyseren, in de tweede wedstrijd gaan we knallen. Ik denk dat wij qua ervaring en body ietsjes verder zijn dan Ajax."

Zo verwacht Biseswar een eerlijk gevecht tussen twee gelijkwaardige ploegen. De eerste wedstrijd is dinsdag in de ArenA. Op woensdag 3 augustus wacht de return in Griekenland. De winnaar over de twee duels zal doorgaan naar de laatste voorronde van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner