24.07.2016 15:56

Clubtopscorer PAOK op tijd fit voor duel Ajax

Stefanos Athanasiadis (l.) in duel met Roland Juhász (r.) tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Griekenland en Hongarije. (29-03-2015)
Stefanos Athanasiadis (l.) in duel met Roland Juhász (r.) tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Griekenland en Hongarije. (29-03-2015)

PAOK Saloniki zet alles op alles om twee sterkhouders op tijd fit te krijgen voor het duel met Ajax. Dinsdag nemen de Grieken het op tegen de ploeg van Peter Bosz in de derde voorronde van de Champions League. Spits Stefanos Athanasiadis lijkt de confrontatie met Ajax te gaan halen.

Afgelopen tijd was er onduidelijkheid over het mogelijke meespelen van Athanasiadis in het belangrijke duel, maar de spits van PAOK trainde zaterdag weer volledig mee de selectie. De aanvoerder en clubtopscorer van de Grieken had last van een bovenbeenblessure. PAOK meldt op de clubwebsite dat hij geen hinder meer heeft ondervonden van zijn blessure en daarmee lijkt Athanasiadis inzetbaar tegen Ajax.

Trainer Vladimir Ivic hield Athanasiadis tijdens het laatste oefenduel in aanloop naar de confrontatie in de ArenA aan de kant. Tegen het Cypriotische Apollon Limasol (1-1) kreeg de oefenmeester alsnog een tegenslag te verwerken: rechtsback Léo Matos moest halverwege de eerste helft gewisseld worden vanwege hamstringklachten. Sindsdien heeft de 30-jarige Braziliaan alleen nog apart van de groep getraind. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner