25.07.2016 15:41

Ajax zonder Bazoer en Milik tegen PAOK

Met een fantastische knal zorgt Arkadiusz Milik ervoor dat Ajax op een 1-0 voorsprong komt tegen Excelsior. (21-02-2016)
Met een fantastische knal zorgt Arkadiusz Milik ervoor dat Ajax op een 1-0 voorsprong komt tegen Excelsior. (21-02-2016)

Ajax moet het dinsdagavond tijdens de derde voorronde van de Champions League doen zonder Riechedly Bazoer en Arkadiusz Milik. In Amsterdam is het Griekse PAOK Saloniki dan de tegenstander.

Bazoer is niet fit genoeg om speelminuten te maken tegen de Grieken. Dat bevestigde Ajax-trainer Peter Bosz maandagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met PAOK. Ook Milik moet verstek laten gaan. De Poolse spits mocht later aansluiten in verband met zijn deelname aan het EK, maar daardoor komt de wedstrijd tegen PAOK wel te vroeg voor de Pool. Milik trainde dit seizoen pas twee keer mee bij de Amsterdammers.

Het ontbreken van Bazoer en Milik is een aderlating voor Ajax. Bazoer was zijn basisplaats aan het einde van vorig seizoen kwijt, maar de middenvelder - die kampt met klachten aan het bovenbeen - wil die kater zo snel als mogelijk wegspoelen. Milik sloot het afgelopen seizoen daarentegen goed af. De Pool scoorde aan de lopende band en kwam uiteindelijk uit op 21 competitietreffers.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner