01.08.2016 14:43

Ajax zonder Milik in return tegen PAOK

Arkadiusz Milik komt even op adem tijdens een training van Ajax. (08-04-2016)
Arkadiusz Milik komt even op adem tijdens een training van Ajax. (08-04-2016)

Ajax kan woensdagavond wederom geen beroep doen op Arkadiusz Milik. De Poolse spits is door Ajax-trainer Peter Bosz niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor de return in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki.

"Milik zal volgende week woensdag zeker spelen tegen PAOK", zei David Pantak, de zaakwaarnemer van Milik, onlangs in een interview. Maar Milik is er woensdagavond niet bij, waardoor de transfer van Milik naar SSC Napoli waarschijnlijk eerdaags afgerond zal worden. Bosz heeft in onder meer Kasper Dolberg, Mateo Cassierra en Richairo Živković echter genoeg aanvallers in zijn selectie opgenomen.

Ook Davinson Sánchez is door Bosz opgenomen in zijn wedstrijdselectie. De Colombiaanse verdediger won in de nacht van woensdag op donderdag de Copa Libertadores, maar zal desondanks met Ajax naar Griekenland afreizen voor het duel met PAOK. Ook jongeling Matthijs de Ligt is door Bosz opgenomen in zijn wedstrijdselectie, terwijl Amin Younes vanwege een blessure ontbreekt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner