18.08.2016 09:50

Van den Brom gaat voor uitdoelpunt in Servië

FK Vojvodina vormt de laatste horde voor AZ op weg naar de Europa League. De club uit Alkmaar speelt donderdag in Servië het eerste duel van het tweeluik. Trainer John van den Brom wil in Servië meteen een goed resultaat neerzetten.

"In Eindhoven hebben we zondag voor het eerst verloren dit seizoen. Toch denk ik dat we daar wel goede dingen uit hebben gehaald om de groepsfase van de Europa League te bereiken", zegt Van den Brom op de clubwebsite van AZ.

"Vojvodina is een goede ploeg, maar niet net zo goed als PSV", vervolgt de trainer van de Alkmaarders. "We kunnen wel kiezen voor de manier van spelen die aansluit bij de aanpak van zondag. Maar als we eruit komen, moeten we zakelijker zijn in de afwerking. We willen graag die uitgoal maken."

Bij FK Vojvodina voetbalt Dejan Meleg, die eerder bij Ajax onder contract stond. "Natuurlijk kennen we Dejan Meleg. Maar hij is één van de vele goede spelers die Vojvodina heeft. Dat soort type spelers hebben ze wel meer. Ik liep net door de gang en zag dat Dušan Tadić (ex-FC Groningen en FC Twente, red.) hier ook vandaan komt. Dat is ook zo'n échte Servische speler. We kunnen onze borst nat maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner