24.08.2016 19:04

Bukharov: "Younes speelde vorige week goed"

Aleksandr Bukharov (r.) wordt tijdens Ajax - FK Rostov flink onder druk gezet door Joël Veltman (l.). (16-08-2016)
Aleksandr Bukharov (r.) wordt tijdens Ajax - FK Rostov flink onder druk gezet door Joël Veltman (l.). (16-08-2016)

Aleksandr Bukharov, aanvaller van FK Rostov, hoopt dat Peter Bosz zijn aanvaller Amin Younes weer voortijdig wisselt. De Rus was onder de indruk van de Duitse vleugelaanvaller en was blij dat hij eerder naar de kant werd gehaald bij Ajax.

"Amin Younes speelde vorige week goed. Een snelle, technische speler. Het verbaasde me dat hij gewisseld werd. Daarna werd het makkelijker om te voetballen", meent de 31-jarige aanvaller in het clubblad van FK Rostov. Bukharov vond het desondanks leuk om tegen Ajax te spelen. "Het Nederlandse voetbal is leuk. Ajax is een team met zijn eigen stijl, met spelers die vanaf jonge leeftijd zo worden getraind."

Als speler van Azhi Makhachkala, Zenit Sint-Petersburg en Rubin Kazan werkte Bukharov al flink wat duels af in grote stadions, maar toch was hij onder de indruk van de Amsterdam ArenA. "Ik heb al heel lang niet in zulke grote stadions gespeeld", vervolgde tweevoudig international van Rusland. "Het was de eerste keer dat in de Amsterdam Arena speelde en ik was verrast over hoe mooi het stadion was. "Een onvergetelijke sfeer. Mijn hart begon sneller te kloppen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner