12.09.2016 10:31

Basisplek voor Rashford tegen Feyenoord

Marcus Rashford zal donderdag in het Europa League-duel met Feyenoord zijn debuut maken in de basis bij Manchester United. De achttienjarige aanvaller maakte afgelopen zaterdag indruk tijdens de verloren derby tegen Manchester City.

Mourinho, wiens ploeg na een matte eerste helft met 1-2 onderuit ging, bracht in de rust met een dubbele wissel middenvelder Ander Herrera en Rashford, die meteen het verschil maakte. Hoewel de tiener een nederlaag niet kon voorkomen, prees de coach hem als degene die de wedstrijd had kunnen keren.

"De volgende grote wedstrijd is tegen Feyenoord en die wedstrijd zal Rashford gaan spelen", vertelde Mourinho de media maandag. "Ik vertrouw volledig op hem. Ik ben ervan overtuigd dat hij een briljante toekomst heeft."