12.09.2016 20:17

Atlético nog steeds onder indruk van PSV'er

Real Madrids Dani Carvajal führt das Leder im Champions-League-Finale gegen Athlético Madrid. Gegenspieler Koke (r.) schaut zu (28.05.2016).
Real Madrids Dani Carvajal führt das Leder im Champions-League-Finale gegen Athlético Madrid. Gegenspieler Koke (r.) schaut zu (28.05.2016).

Jeroen Zoet keepte vorig jaar twee bijzonder sterke wedstrijden in de Champions League namens PSV tegen Atléitco Madrid. Dat affiche staat dinsdagavond weer op de rol en de Spanjaarden zijn Zoet nog niet vergeten.

De beide wedstrijden in de achtste finales eindigden in doelpuntloze remises en pas na strafschoppen trokken de Madrilenen, die uiteindelijk als runner-up in het miljoenenbal zouden eindigen, aan het langste eind. Zoet maakte met een aantal knappe reddingen indruk, bijvoorbeeld op middenvelder Koke. "Dit jaar moeten we beter afronden. Verleden seizoen hadden we wel veel kansen, maar was hun keeper geweldig."

In de voorbeschouwende persconferentie beseft de aanjager van de ploeg van Diego Simeone dat de belangen dit jaar toch anders zijn dan in de knock-outconfrontatie van afgelopen seizoen. "Dit keer willen we ook graag winnen, maar in tegenstelling tot vorig jaar kunnen we een eventuele misstap nu nog in andere wedstrijden rechtzetten" aldus Koke voorafgaand aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in het miljoenenbal. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner