13.09.2016 19:49

PSV start met vijf verdedigers tegen Atlético

PSV-trainer Phillip Cocu kiest ervoor om met een verdedigende formatie te beginnen aan het Champions League-duel met Atlético Madrid. De Eindhovenaren starten dinsdagavond met vijf verdedigers aan de aftrap.

Nicolas Isimat-Mirin, Héctor Moreno en Daniel Schwaab vormen het verdedigende blok bij PSV. Jetro Willems en Joshua Brenet zullen tegen de verliezend finalist van vorig seizoen de hele flanken moeten bestrijken. Slachtoffer van de tactiek van Cocu zijn Gastón Pereiro en Santiago Arias: zij beginnen op de bank. Nieuwelingen Siem de Jong en Oleksandr Zinchenko behoren nog niet tot de wedstrijdselectie.

PSV slaagde er vorig seizoen twee keer in om Atlético Madrid op een 0-0 te houden. Na een strafschoppenserie werden de Eindhovenaren alsnog uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League. Trainer Diego Simeone kent de kracht van PSV en stuurt een sterk team het veld op in Eindhoven. Atlético Madrid begint met veel grote namen aan het eerste groepsduel. Onder meer Antoine Griezmann, Saúl en Koke starten. Fernando Torres en de Belg Yannick Ferreira-Carrasco nemen plaats op de reservebank.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner