14.09.2016 10:06

Brenet baalt van arbitrage: "Was ondermaats"

PSV'er Joshua Brenet is in een stevig duel om de bal verwikkeld met Yannick Carrasco van Atlético Madrid. (13-09-2016)
PSV'er Joshua Brenet is in een stevig duel om de bal verwikkeld met Yannick Carrasco van Atlético Madrid. (13-09-2016)

Joshua Brenet sprak na afloop van het verloren Champions League-duel met Atlético Madrid zijn verbazing uit over het optreden van scheidsrechter Martin Atkinson. De verdediger van PSV: "Hij floot erg vaak in ons nadeel."

Atkinson nam dinsdagavond enkele dubieuze beslissingen, die grote invloed hadden op het verloop van de wedstrijd. De Engelse leidsman keurde een doelpunt van Luuk de Jong af, legde de wedstrijd niet stil toen Davy Pröpper een fikse hoofdwond had opgelopen, gaf PSV een strafschop na een schwalbe van Luciano Narsingh en weigerde de bal nogmaals op de stip te leggen na hands van Diego Godin van Atlético.

"Hij floot erg vaak in ons nadeel. Tja... Ik heb er weinig over te zeggen, iedereen heeft zelf kunnen zien wat voor een wedstrijd de scheidsrechter heeft gefloten", aldus een teleurgestelde Brenet in gesprek met FOX Sports. "Het was gewoon ondermaats."

Na afloop was de algemene conclusie dat er meer in had gezeten voor PSV. Ook Brenet was tevreden over het spel van zijn team. "We laten zien dat we gelijkwaardig zijn. We kunnen kansen creëren en we hadden die drie punten hier in eigen huis moeten houden. Als je kijkt naar de kansen, de penalty die we hadden moeten hebben... Wij hadden moeten winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner