14.09.2016 15:46

Trainer Allegri: "Bij Juventus is er altijd druk"

Juventus-trainer Massimiliano Allegri is niet van plan om extra druk op zijn ploeg te leggen. In eigen land verwacht men dat Juventus de Champions League gaat winnen, maar Allegri wil daar voorlopig niet in mee.

"Bij een club als Juventus is er altijd druk", aldus Allegri tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Sevilla. "Nu de media doen voorkomen dat Juventus favoriet is voor de Scudetto en de Champions League, moeten wij ons in de kleedkamer afsluiten voor die euforie. We moeten nóg harder werken. Onze kansen op de eindzege zijn niet beter dan vorig jaar of het jaar daarvoor."

"Er wordt gezegd dat de Champions League nu ons primaire doel is, maar dat is het winnen van de zesde opeenvolgende Scudetto. Dan zouden we eveneens geschiedenis schrijven", aldus Allegri, die weet dat hij een brede selectie heeft. "Ik krijg op dit moment alleen maar vragen over Gonzalo Higuaín en Paulo Dybala, maar we hebben Mario Mandžukić ook nog. Hij heeft de Champions League al gewonnen en is zeker van toegevoegde waarde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner