14.09.2016 19:59

Slimani debuteert voor Leicester in Brugge

Voor Leicester City begint in Brugge een volgend sprookje. De kampioen van afgelopen seizoen in de Engelse Premier League maakt zich op voor het avontuur in de Champions League. In de eerste wedstrijd gaat het team van manager Claudio Ranieri op bezoek bij Belgisch kampioen Club Brugge. 

De van Sporting FC overgekomen spits Islam Slimani begint direct in de basis. De Algerijnse aanvaller was de voorbije weken niet helemaal fit, maar is nu hersteld. Slimani begint naast Jamie Vardy in de punt van de aanval. In de rug van de nieuwe spits speelt zijn landgenoot Riyad Mahrez. Het hart van de Leicester-defensie bestaat uit Robert Huth en aanvoerder Wes Morgan. 

Thuisploeg Club begint met drie Nederlanders in de basis. Oud-Ajacieden Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil staan geposteerd in de verdediging. Op het middenveld speelt oud-Feyenoorder Ruud Vormer. Naast Vormer speelt oude bekende Timmy Simons. De aanvoerder met een PSV-verleden is de oudste speler van deze jaargang in het Kampioenenbal met een leeftijd van ruim 39 jaar. 

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner