26.09.2016 13:30

Haps verwacht zware wedstrijd tegen Zenit

Ridgeciano Haps baalt na afloop van het competitieduel AZ Alkmaar - Go Ahead Eagles (24-09-2016).
Ridgeciano Haps baalt na afloop van het competitieduel AZ Alkmaar - Go Ahead Eagles (24-09-2016).

Ridgeciano Haps verwacht dat AZ Alkmaar het donderdagavond lastig gaat krijgen. De Alkmaarders spelen dan in de Europa League een uitwedstrijd tegen Zenit St. Petersburg.

Haps hoopt dat AZ zich tegen Zenit kan herpakken, want het afgelopen weekend werden er twee punten weggeven aan Go Ahead Eagles (2-2). "Hopelijk is iedereen het onnodige puntenverlies tegen Go Ahead dan vergeten", doelt Haps op de wedstrijd in Rusland. "Dat moet ook wel, want in Rusland staat ons hoe dan ook een zware wedstrijd te wachten. We hebben van iedereen negentig minuten lang honderd procent inzet nodig om daar een goede prestatie neer te zetten."

De vleugelverdediger is nog altijd ziek van het feit dat AZ een 2-0 voorsprong heeft weggeven tegen Go Ahead Eagles. "Er was niets aan de hand", vervolgt Haps tegenover De Telegraaf. "We waren de bovenliggende partij en konden onze voorsprong verder uitbouwen. Maar vervolgens laten we de teugels vieren en raken we de weg kwijt. Onbegrijpelijk. Ik ben zwaar teleurgesteld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner