27.09.2016 09:16

Başaçıkoğlu wil 'vrienden' de mond snoeren

Bilal Başaçıkoğlu krijgt speeltijd bij Feyenoord tijdens het bekerduel met FC Oss (22-09-2016).
Bilal Başaçıkoğlu krijgt speeltijd bij Feyenoord tijdens het bekerduel met FC Oss (22-09-2016).

Bilal Başaçıkoğlu is van plan om 'een paar vrienden' donderdagavond de mond te snoeren. De aanvaller van Feyenoord heeft een paar Fenerbahçe-fans in zijn directe omgeving, maar laat zich niet afleiden door zijn kameraden.

"Een paar vrienden van me zijn voor Fenerbahçe. Die weten zeker dat Feyenoord gaat verliezen. Dus die mondjes gaan we even snoeren… Echt, mijn hele familie en bijna al mijn vrienden zijn voor Galatasaray. Mijn opa is helaas overleden, mijn oma woont hier in Nederland. Maar de rest van de familie zit nog in Turkije en iedereen gaat kijken donderdag. Het is de eerste wedstrijd die ze van mij met Feyenoord in Istanbul gaan zien", aldus de aanvaller van Feyenoord.

"Turken zijn zo ongelooflijk fanatiek", vervolgt Başaçıkoğlu tegenover De Telegraaf. "Bij Fener kijken ze ook echt niet op tegen Feyenoord omdat er zeven keer achter elkaar is gewonnen. Het is daar Fener, Fener en nog eens Fener. En de rest moet zijn mond houden", aldus de aanvaller, die hoopt op speeltijd in Turkije. "In de beker mocht ik negentig minuten spelen en dat was nog niet top. Maar zo'n hele wedstrijd gaf me wel vertrouwen voor de volgende. En dat betaalde zich tegen Roda JC uit. Ik wil het publiek vermaken met assists, mooie voorzetten en af en toe een goal. Zondag lukte dat aardig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner