28.09.2016 09:40

Allegri tempert verwachtingen rond Juventus

De persconferentie van Juventus-trainer Massimiliano Allegri voorafgaand aan het Champions League-duel met Dinamo Zagreb. (27-09-2016)
De persconferentie van Juventus-trainer Massimiliano Allegri voorafgaand aan het Champions League-duel met Dinamo Zagreb. (27-09-2016)

Juventus liet dinsdagavond een goede indruk achter in de groepsfase van de Champions League. De kampioen van Italië was met 0-4 te sterk voor Dinamo Zagreb. De eerste groepswedstrijd tegen Sevilla eindigde onlangs nog in een doelpuntloos gelijkspel.

Miralem Pjanić, Gonzalo Higuaín, Daniel Alves en Paulo Dybala kwamen tot scoren voor de club uit Turijn. Het was voor Dybala pas zijn eerste treffer van het seizoen. "Hij heeft zijn eerste goal te pakken. Ik ben blij voor hem", was de reactie van trainer Massimiliano Allegri. Ook voor Dybala was het een opluchting. "De periode zonder doelpunten was zwaar. Ook al wonnen we veel, het knaagt toch aan je als je niet scoort."

Allegri toonde zich tevreden met de eerste overwinning in de groepsfase. "We hebben het goed gedaan. Toch waren we in de tweede helft wat slordig. Het kan nog stukken beter. Dat heeft wat tijd nodig. We moeten niet de illusie hebben dat we elke wedstrijd zomaar kunnen winnen. We moeten altijd weer vol aan de bak." Juventus staat in groep H samen met Sevilla aan kop, gevolgd door Olympique Lyon.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner