28.09.2016 16:32

Mourinho start met Ibrahimović tegen Zorya

Zlatan Ibrahimović is aanwezig op de training van Manchester United (28-09-2016).
Zlatan Ibrahimović is aanwezig op de training van Manchester United (28-09-2016).

Zlatan Ibrahimović krijgt donderdagavond een basisplaats van Manchester United-trainer José Mourinho. The Red Devils nemen het in eigen huis op tegen het Oekraïense Zorya Lugansk.

Ibrahimović is in de Premier League een vaste waarde in de ploeg van Mourinho, maar tijdens het Europa League-duel met Feyenoord (1-0 nederlaag) begon de Zweedse spits op de bank. Ook in de League Cup tegen Northampton Town (3-1 overwinning) begon Ibrahimović als wissel, maar Mourinho wil donderdagavond winnen en begint met de aanvaller in de basis. "Ibrahimović? Hij gaat starten", zei Mourinho tijdens de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met Zorya Lugansk.

De Portugees kon het afgelopen weekend (4-1 winst tegen Leicester City) geen beroep doen op Anthony Martial, maar donderdagavond heeft Mourinho weer de beschikking over de Franse aanvaller. "Hij is fit en klaar om te spelen", aldus de oud-trainer van onder meer Chelsea en Real Madrid. In tegenstelling tot Martial komt Henrikh Mkhitaryan donderdagavond niet in actie. De middenvelder is door Mourinho niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner