19.10.2016 12:23

Van Bommel dicht PSV kans toe tegen Bayern

Met PSV en Bayern München staan woensdagavond in de Champions League twee oud-werkgevers van Mark van Bommel tegenover elkaar in Duitsland. Van Bommel denkt ondanks de grote verschillen in de begroting dat de Eindhovenaren een kans maken.

"Natuurlijk zijn de verschillen groot, maar toch maak je altijd een kans. Als PSV zich goed voorbereidt, dan hoeft het geen kwestie te zijn van alleen maar de schade beperken. Ik vind dat je altijd moet geloven in je eigen kans", zo laat de oud-international weten in gesprek met De Telegraaf. Bayern heeft een begroting van 500 honderd miljoen euro, terwijl dat bij PSV rond de 85 miljoen euro is.

Arjen Robben is op tijd fit voor de ontmoeting met PSV. De vleugelspeler speelde in het verleden nog nooit tegen een Nederlandse club nadat hij naar het buitenland vertrok. Bovendien is PSV zijn oud-werkgever. "Arjen is een speler van de buitencategorie, die wedstrijden in zijn eentje kan beslissen. En als hij fit is, dan is hij ook echt fit. Dan speelt hij op honderd procent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner