19.10.2016 15:30

Van Persie kijkt uit naar mooie avond

Robin van Persie lijkt gefrustreerd tijdens het competitieduel Fenerbahçe - Alanyaspor (16-10-2016).
Robin van Persie lijkt gefrustreerd tijdens het competitieduel Fenerbahçe - Alanyaspor (16-10-2016).

Robin van Persie keert donderdagavond terug op Old Trafford en kijkt uit naar het weerzien met Manchester United. De aanvaller van Fenerbahçe verwacht een moeilijke avond, maar hoopt stiekem op een stunt.

"Het wordt een speciale aangelegenheid en een speciale wedstrijd voor mij", aldus Van Persie tegenover MUTV. "Ik weet dat Manchester United in de Champions League wil spelen, maar dat is op dit moment nou eenmaal niet het geval. Voor mij is het een hele speciale groep. Tijdens de laatste Europese wedstrijd speelde ik tegen één van mijn eerste teams, Feyenoord, en nu mag ik aantreden tegen Manchester United. Ik kijk er naar uit."

"Ik speel nu voor Fenerbahçe en ik wil goed presteren voor mijn team", vervolgt de Nederlander. "Maar het is natuurlijk mooi om een 'thuiswedstrijd' in dit bijzondere stadion voor de geweldige fans van Manchester United te spelen. Het gaat een moeilijke wedstrijd voor ons worden. Manchester United is de favoriet, maar je weet maar nooit wat er kan gaan gebeuren. Ik kijk uit naar een mooie avond en ik ga genieten van deze ervaring."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner