31.10.2016 15:47

Isimat-Mirin op zijn hoede voor Lewandowski

Nicolas Isimat-Mirin (r.) vecht een duel uit met Ricky van Wolfswinkel (l.) tijdens het competitieduel Vitesse - PSV (29-10-2016).
Nicolas Isimat-Mirin (r.) vecht een duel uit met Ricky van Wolfswinkel (l.) tijdens het competitieduel Vitesse - PSV (29-10-2016).

Nicolas Isimat-Mirin kijkt uit naar de duels met Robert Lewandowski. Dinsdagavond neemt PSV het in de vierde groepswedstrijd van de Champions League in eigen huis op tegen FC Bayern München.

"Natuurlijk zijn dat mooie duels", vertelt de Franse mandekker aan NUsport. "Ik zal altijd op mijn hoede moeten zijn. Maar ik benader hem niet anders dan een andere tegenstander. Ik moet me focussen op mijn eigen spel, wie de tegenstander is maakt niet uit."

"Een wedstrijd tegen Bayern spelen moeten we als een bonus zien. Het is een wedstrijd tegen een elftal van hoge kwaliteit, maar we moeten ze niet anders benaderen dan andere teams. We gaan proberen het Nederlandse voetbal in een goed daglicht te zetten. Na de winterstop Europees voetbal spelen is het hoofddoel van PSV. Zo lang er nog zicht is op overwintering in de Champions League, zullen we daar ons uiterste best voor doen."

Isimat-Mirin hoopt dat PSV na de winterstop minimaal actief zal zijn in de Europa League. "Wij willen in elk geval in 2017 Europese wedstrijden spelen. Een voorspelling tegen Bayern? Laten we 1-0 voor PSV zeggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner