31.10.2016 16:35

Guardiola: "Voor ons is het als een finale"

Manchester City-trainer Pep Guardiola staat de media te woord in aanloop naar het Champions League-duel met FC Barcelona (31-10-2016).
Manchester City-trainer Pep Guardiola staat de media te woord in aanloop naar het Champions League-duel met FC Barcelona (31-10-2016).

Manchester City-trainer Pep Guardiola ziet de return tegen FC Barcelona in de Champions League als een finale. The Citizens hebben na drie wedstrijden pas vier punten, waardoor een overwinning op FC Barcelona noodzakelijk is.

Manchester City was in Barcelona lange tijd de bovenliggende partij, maar verloor uiteindelijk met 4-0 van de Catalaanse grootmacht. "Hopelijk kan onze kwaliteit het verschil maken", aldus de Spanjaard op de clubsite van Manchester City. "Voor hen is het geen finale, voor ons is het wel als een finale."

"Er zijn nog maar drie wedstrijden te gaan", vervolgt de coach van The Citizens zijn verhaal. "We hebben punten laten liggen in Glasgow, die moeten we elders terug zien te pakken. We zullen het gaan proberen. Ik heb nooit gedacht dat we een wedstrijd niet kunnen winnen en dat zal ik ook nooit doen, zelfs niet toen we met 4-0 verloren. Het is moeilijk en we weten dat we bijna perfect moeten spelen om te winnen. Als dat niet lukt, feliciteren we hen en gaan we weer door."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner