31.10.2016 20:45

Sevilla moet Nasri missen in Europees duel

Zonder Samir Nasri moet Sevilla zich zien te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. De Franse middenvelder raakte in de competitiewedstrijd tegen Sporting Gijón geblesseerd en is niet fit voor het treffen met Dinamo Zagreb.

Sevilla kan de volgende ronde van het kampioenenbal bereiken als het zelf wint van de Kroaten en Juventus haar plicht doet tegen Olympique Lyon. In dat geval zijn Juventus en Sevilla al zeker van de knock-outfase. Nasri maakt het allemaal vanaf de tribune mee, hij liet zichzelf in de rust van de wedstrijd tegen Sporting Gijón vervangen.

De Europa League-winnaar meldt maandag dat Nasri een spierblessure heeft opgelopen, waardoor hij niet inzetbaar is tegen Dinamo Zagreb. In het vorige duel tussen de twee formaties was Nasri nog goed voor het enige doelpunt in de wedstrijd. Het is niet bekend hoe lang de Franse middenvelder uit de roulatie ligt.

Nasri wordt dit seizoen door Sevilla gehuurd van Manchester City. Hij speelde dit seizoen zeven duels in de Spaanse competitie, daarnaast kwam hij twee keer in actie in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner