01.11.2016 10:31

Real Madrid zonder Marcelo naar Polen

Marcelo bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel Real Madrid - Athletic Bilbao (23-10-2016).
Marcelo bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel Real Madrid - Athletic Bilbao (23-10-2016).

Real Madrid is zonder Marcelo afgereisd naar Polen. De Spaanse grootmacht speelt woensdagavond in Warschau het Champions League-duel met Legia Warschau.

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane is met negentien spelers afgereisd naar Polen, waardoor er nog één speler moet afvallen. Waarschijnlijk zal doelman Rubén Yáñez genoegen moeten nemen met een plek op de tribune, want Real Madrid heeft drie doelmannen meegenomen naar Warschau. Real Madrid kan ook geen beroep doen op Pepe, want de Portugees viel afgelopen weekend al na 23 minuten geblesseerd uit tijdens het competitieduel met Deportivo Alavés (1-4 winst).

Marcelo stond afgelopen weekend daarentegen negentig minuten op het veld. Bij de 3-1 van Álvaro Morata en de 4-1 van Cristiano Ronaldo fungeerde de Braziliaanse linksback als aangever, maar woensdagavond zal Zidane in ieder geval geen beroep doen op de mandekker. De Franse coach start in Polen waarschijnlijk met zijn 'supertrio', want Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema zitten gewoon in de wedstrijdselectie van Real Madrid.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner