01.11.2016 20:01

De Bruyne keert terug in basis Manchester City

Kevin De Bruyne raakt in de slotfase van de wedstrijd Swansea City - Manchester City geblesseerd aan zijn hamstring. (24-09-2016)
Kevin De Bruyne raakt in de slotfase van de wedstrijd Swansea City - Manchester City geblesseerd aan zijn hamstring. (24-09-2016)

Kevin De Bruyne is door Manchester City-trainer opgenomen in zijn basisopstelling voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona. Afgelopen weekend kwam de Belgisch international nog als invaller binnen de lijnen nadat hij met een blessure langs de kant had gestaan. De Bruyne is fit genoeg bevonden om vanaf het begin te starten.

Willy Caballero is in het doel van City de vervanger van Claudio Bravo, die twee weken terug tegen Barcelona nog vreselijk in de fout ging. De keeper ontving een rode kaart en is daardoor geschorst voor de confrontatie met zijn oud-werkgever. In de punt van de aanval staat Sergio Agüero, met op de vleugels Raheem Sterling en David Silva. Het centrale duo wordt gevormd door John Stones en Nicolás Otamendi.

De achterhoede van City kan zich wederom opmaken voor een zware avond. Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez vormen de dodelijke voorhoede van Barcelona. Sergio Busquets keert ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd terug in de basis van trainer Luis Enrique. Ook André Gomes zat afgelopen weekend nog op de bank, maar staat dinsdagavond in de basis.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur LIVE te volgen.

 



 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner