03.11.2016 11:05

Supersub Mühren krijgt nog geen basisplaats

In tegenstelling tot Wout Weghorst en Fred Friday weet Robert Mühren dit seizoen wel vaak het net te vinden. Trainer John van den Brom erkent dat de 27-jarige Mühren het op dit moment uitstekend doet, maar zal tegen Maccabi Tel Aviv niet met hem starten.

In Israël krijgt opnieuw Wout Weghorst de voorkeur in de punt van de aanval. De van Heracles Almelo overgekomen spits maakte dit seizoen in zeventien wedstrijden vier doelpunten. Mühren scoorde vaker (zes keer) en had daar slechts zeven duels voor nodig. Toch start Van den Brom met Weghorst. "Daar is geen twijfel over", aldus de trainer in gesprek met RTV Noord-Holland.

De vele goals van Mühren zijn opvallend, daar hij dit seizoen nog maar twee keer in de basis startte. Beide keren dat de ervaren spits mocht beginnen, scoorde hij ook. De andere vier doelpunten maakte Mühren als invaller. "Wij streven naar vastigheid en zo gaan we het doen. We hebben vertrouwen gekregen na het laatste half uur tegen ADO. Dat hopen we door te trekken", zo redeneert Van den Brom.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner