21.11.2016 15:46

Toornstra gaat voor punt tegen United

Jens Toornstra hoopt dat Feyenoord donderdagavond minimaal een punt weet te pakken. De Rotterdammers spelen dan in de Europa League op Old Trafford tegen Manchester United.

In eigen huis wist Feyenoord met 1-0 te winnen van The Red Devils. "Het gaat een hele andere wedstrijd worden dan twee maanden geleden. Toen was er misschien een beetje onderschatting bij United. Nu zullen ze zeker volle bak gaan. Als we een punt pakken dan hebben we het niet slecht gedaan. Dan houden we United namelijk onder ons", aldus Toornstra.

"Ondanks dat hun resultaten dit seizoen wisselend zijn blijft het natuurlijk een absolute topploeg", vervolgt Toornstra tegenover NUsport. "We hebben het over spelers als Paul Pogba en Zlatan Ibrahimović", aldus Toornstra, die onlangs zei de Europa League te willen winnen, maar nu terugkomt op zijn eerdere uitspraak. "Toch heb ik dat niet expliciet zo uitgesproken. Ik heb gezegd: als wij een groep met United en Fenerbahçe kunnen overleven, waarom kunnen we de Europa League dan niet ook winnen? Zover is het allemaal nog lang niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner