22.11.2016 10:34

Man United met Mkhitaryan tegen Feyenoord

Henrikh Mkhitaryan is niet blij met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het Europa League-duel Fenerbahçe - Manchester United (03-11-2016).
Henrikh Mkhitaryan is niet blij met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het Europa League-duel Fenerbahçe - Manchester United (03-11-2016).

Henrikh Mkhitaryan ontbrak afgelopen weekend in de wedstrijdselectie van Manchester United tijdens het competitieduel met Arsenal (1-1), maar donderdagavond zal de international van Armenië wel speeltijd krijgen van Manchester United-trainer José Mourinho.

"Dit was geen wedstrijd voor hem. Ik denk namelijk dat hij niets heeft aan een invalbeurt van tien of twintig minuten", aldus Mourinho op de clubsite van The Red Devils over de afwezigheid van Mkhitaryan tegen Arsenal. "Hij heeft een duel met minder druk en betere omstandigheden nodig om zijn kwaliteiten te tonen."

Donderdagavond krijgt Mkhitaryan wel speeltijd. Manchester United speelt dan in de Europa League tegen Feyenoord. "Tegen Feyenoord gaat Henrikh spelen", vervolgt Mourinho, die weet dat de aanvallende middenvelder ongelukkig is met het feit dat hij weinig speeltijd krijgt bij Manchester United. "Natuurlijk is Henrikh niet blij, maar hij zet zijn frustratie goed om. Hij houdt zijn mond, werkt hard en probeert zich aan te passen."

Mkhitaryan tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2020 bij Manchester United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner