22.11.2016 20:17

Geen Nederlanders in de basis bij Tottenham

Tottenham Hotspur begint dinsdagavond zonder Michel Vorm en Vincent Janssen in de basis aan het Champions League-duel met AS Monaco. Janssen had goede hoop dat hij Harre Kane in de punt van de aanval mocht vervangen, maar de Engelsman is fit genoeg om te starten.

De Engelsen kunnen in Monaco profiteren van puntverlies van Bayer Leverkusen, dat eerder op de avond met 1-1 gelijkspeelde tegen CSKA Moskou. Wint Tottenham Hotspur dinsdagavond, dan komt het in puntenaantal gelijk te staan met de Duitse club. Er staat dus veel op het spel voor Tottenham Hotspur, dat naast Kane ook gewoon kan beschikken over Dele Alli. De middenvelder was de laatste dagen niet honderd procent fit.

AS Monaco plaatst zich bij een overwinning voor de laatste zestien van de Champions League. Een belangrijke pion bij de Fransen is de opgeleefde Radamel Falcao, die dit seizoen in twaalf wedstrijden al negen keer het doel trof. Twee van zijn doelpunten maakte de Colombiaanse spits in de Champions League.

Hoewel Vorm en Janssen niet aan de aftrap zullen verschijnen, heeft het duel in Monaco wel een Nederlands tintje. Scheidsrechter Björn Kuipers heeft de taak om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij zal worden geassisteerd door grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner