23.11.2016 16:50

Zoet: "Dat was een goede wedstrijd van ons"

PSV-doelman Jeroen Zoet hield een goed gevoel over aan de heenwedstrijd in de Champions League tegen Atlético Madrid, maar desondanks verloren de Eindhovenaren met 1-0. Zoet hoopt dat PSV woensdagavond wel een resultaat weet te behalen.

"Dat was een goede wedstrijd van ons", blikt de sluitpost met De Telegraaf terug op het duel in Eindhoven. "Het staat er nu heel anders voor. We moeten zorgen dat we nu weer laten zien wat we heel goed kunnen en dat is nog steeds goed voetbal spelen."

PSV heeft de afgelopen periode moeite met scoren. "Als je bij PSV speelt en je krijgt één of twee kansen, dan moeten die er in. Net zoals ik moet zorgen dat ik niks tegen krijg als ik één of twee ballen op doel krijg. Bij een topclub wordt daar kritisch naar gekeken. Op dit moment krijgen we geen tien kansen, waar we er acht van kunnen missen. Dus moeten we ervoor zorgen, dat we de paar kansen die we wel krijgen afmaken."

Zoet kijkt uit naar het Champions League-duel in Vicente Calderón. "Dit is een heel mooie wedstrijd om naar uit te kijken. Je moet er wel het plezier uit blijven halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner